+31630460071 info@bunatizorg.nl

Voor Zorginstellingen

Alle helpenden, verzorgende en verpleegkundigen ZZP’ers die zich bij Bun Ati Zorg aanmelden worden uitvoerig gescreend.Wij zijn van mening dat kwaliteit en bekwaamheid centraal staat. Er worden persoonlijke gesprekken gevoerd waar de relevante kennis en ervaring, de competenties, de visie van Bun Ati Zorg en de persoonlijke visie wordt besproken.  Dit alles om een basis te kweken voor een duurzame en prettige samenwerking tussen hulpverlener en zorginstelling.  Onze werkwijze is te omschrijven als snel, flexibel, discreet en accuraat.

Flexpool-Bun Ati Zorg is een intermediair die een vaste flexibele schil kan zijn voor zorgorganisaties, met vaste  flexibele professionals. Op deze manier kunnen we kwaliteit en continuïteit bieden voor zorgteams en daarmee bijdragen aan goede zorg.

Bun Ati Zorg biedt gekwalificeerde ervaren zorgverleners die flexibel inzetbaar en qua kosten ongeveer gelijk zijn aan de kostprijs van een eigen vaste medewerker.Betaalbare zorg is voor elke zorginstelling een pre,Bun Ati is daarom een perfecte match  voor de opvulling van vrijwel elke zorgaanvraag.

Op zoek naar gedreven gediplomeerde ZZP-ers om uw tekorten op te vullen? Detachering is mogelijk? Neem contact op.