+31630460071 info@bunatizorg.nl

Over ons

 

Bunati Zorg is een HKZ gecertificeerde thuiszorgorganisatie die zorg levert in

Amsterdam , Almere en omstreken.

Ons zorgaanbod bestaat uit:

Persoonlijke verzorging.

Verpleging

Individuele begeleiding

Huishoudelijke hulp werkzaamheden.

We zijn een jong en dynamisch bureau en beschikken over betrouwbare, gediplomeerde zorgverleners . Bunatizorg heeft oog voor het individu. Wij kennen de zorgverleners die voor ons werken persoonlijk en weten welke vraagstukken bij onze clienten spelen. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en de maatschappij daarom  op de voet.Wij zien het als onze missie om de zorg verbonden te houden met de mensen die er werkzaam in zijn. Dat vraagt om een alerte houding, om continue betrokkenheid en échte liefde voor het vak.

Missie Bunatizorg:

“Het bieden van zorg en ondersteuning waarbij de cliënt echt centraal staat.Geen wachtlijsten maar persoonlijke, snelle en doelgerichte hulp die de cliënt nodig heeft. Persoonlijke en snelle communicatie naar de cliënt en medewerker vanuit een platte en professionele organisatie.”

Bunatizorg werkt vanuit een aantal duidelijke kernwaarden. Deze kernwaarden hebben betrekking op de attitude, professionaliteit en de wijze waarop de ondersteuning wordt aangeboden. Concreet zijn deze werkwaarden; vriendelijk, deskundig, verantwoordelijkheid, gezamenlijkheid, veiligheid, en huiselijkheid. Deze kernwaarden zijn in 2020 onder andere in samenspraak met de toezichthouder en de bestuurders geformuleerd en vastgesteld.’’