+31630460071 info@bunatizorg.nl

Als ZZP’er aan de slag in de zorg?

Bun Ati Zorg is intermediair tussen zorgorganisaties en zzp-ers. Behalve bemiddeling in werk kan Bun Ati de ZZP’er in de zorg op meer gebieden bijstaan. Bun Ati Zorg ondersteunt je verder bij het zelfstandig ondernemerschap, bijvoorbeeld bij jouw administratie. Zo houd jij meer tijd over voor je werk en krijgt de klant altijd de beste zorg.

Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via Bun Ati. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, GGZ, verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen,  en voor PGB-houders. Wij zijn daarom altijd op zoek naar vakbekwame zorgverleners zoals jij.

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag zien welke rol wij spelen in de bemiddeling  tussen jou als zelfstandig zorgondernemer en onze klanten. Daarbij zoeken wij altijd naar dé  beste match. Jij èn de klant moeten allebei tevreden zijn. Wil je ook zelf bepalen hoe, voor wie en wanneer je werkt? Sluit je dan aan. Voor iemand zoals jij hebben we altijd plek!